OSMANİYE / KADİRLİ - Aşağı Çıyanlı Şehit Ahmet Birkaç Ortaokulu

Mrt

4 Mart 2024 Pazartesi günü Aşağı Çıyanlı Şehit Ahmet Birkaç Ortaokulu'nda öğrencilere afetlerle ilgili bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmenin ardından tatbikat yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun Birlikte Okuyoruz Projesi kapsamında sınıflarındaki öğrencilerin tamamına yetecek şekilde aynı kitaplardan takım halinde temin ettik. Bu kitapları bir sınıftaki tüm öğrencilere aynı kitap olacak şekilde okulun tamamına sınıf sınıf  kitapları dağıtıp belli bir süre verilerek tüm öğrencilerin kitap okumasını sağlıyoruz. "BİRLİKTE OKUYORUZ" devam ediyor.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İlyas TAPSIZ, Şube Müdürlerimiz Davut GÖKÇELİ ve Ümit KESME okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Okulumuz voleybol sahasının yapımı geçtiğimiz hafta tamamlandı. Sahanın tamamlanmasıyla "Birlikte Oynuyoruz" projesi kapsamında başlayan Kızlar Voleybol Ligi tüm hızıyla devam ediyor.

Ara

Okulumuzda 8 Aralık 2023 tarihinde İnsan Hakları ve Vatandaşlık Haftası programı yapıldı. Programda İnsan Hakları beyannamesi, şiirler ve güzel sözler okundu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda "Birlikte Oynuyoruz" projesi kapsamında yapılan Futbol Ligi başladı.  Futbol turnuvası lig maçlarını takip etmek için lütfen tıklayınız.

Kas

Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır. Mustafa Kemal Atatürk

Kas

Atatürk ölümünün 85. yılında sevgiyle, saygıyla ve özlemle anıldı.

Ekm

Okulumuz Aşağı Çiyanlı Şehit Ahmet Birkaç Ortaokulunda tüm şubelere yapılan deneme sınavında birinciliği 6/A Sınıfından Yiğit Eren KÖKSAL aldı. Öğrencimizin birincilik madalyasını Okul Müdürü Osman AVCIOĞLU takdim etti. Öğrencimizin başarılarının devamını diliyor, emeği geçen öğretmenlerimizi ve Yiğit Eren'in ailesini tebrik ediyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılımız tüm öğretmen ve öğrencilerimize kutlu olsun!

Okulumuzda ilköğretim haftası şiirler ve günün anlam ve önemini belirten konuşmayla kutlandı.

14.09.2023 Aşağı Çiyanlı Şehit Ahmet Birkaç Ortaokulu, Kadirli/OSMANİYE