OSMANİYE / KADİRLİ - Aşağı Çıyanlı Şehit Ahmet Birkaç Ortaokulu

328 732 2050
Aşağıçiyanlı Köyü Kadirli Osmaniye
Vizyon
Biz Aşağıçiyanlı Şehit Ahmet Birkaç Ortaokulu olarak istiyoruz ki; ►Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.herkes(öğretmen-öğrenci-yönetici-veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme,yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. ►Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin,bizlere inansın,destek olsun. ►Okulumuzda,hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. ►Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. ►Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. ►Bilgiye ulaşan,ulaştığı bilgileri kullanan,kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun. ►Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun. ►8.sınıftan mezun olan öğrencilerimiz,bir ortaöğretim kurumuna girsin,mezun olsun,yüksek öğrenimini tamamlayarak hayata atılsın ve başarılı olsun.
Misyon
Biz Aşağıçiyanlı Şehit Ahmet Birkaç Ortaokulu olarak; Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; ● Sağlam karakterli,dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, ●İnsani,milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ●Ülkesine yararlı,okuyan,inceleyen,araştıran,milli ve evrensel değerleri tanıyan,benimseyen, ●Araştırmacı,sorgulayıcı,kendi ayakları üzerinde durabilen, ●Kendi düşüncelerini savunurken,başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, ●Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Öğretim Şekli :
Servis ,Kişisel Araç